(Dutch) Dag van de Openbare Ruimte 2017

Wilt u ook zelf en eenvoudig uw openbare verlichting schakelen?
Onafhankelijk van toonfrequent of type lichtmast?

Wij nodigen u van harte uit op de Dag van de Openbare Ruimte op 27-28 september in Utrecht om kennis te maken met ons nieuwe en flexibele schakelsysteem voor openbare verlichting.

Met dit unieke systeem kunt u zelfstandig en op afstand de openbare verlichting schakelen onafhankelijk van toon frequent, netbeheerder, communicatie en hardware fabrikanten.
Door de nauwe samenwerking met 15 gemeenten In Noord Holland, Friesland en Gelderland en de grootschalige uitrol van Liander in haar verzorgingsgebied (‘FlexOVL’) zal ongeveer één derde van alle Nederlandse openbare verlichting geschakeld worden met het door ons ontwikkelde schakelsysteem.

Deze ‘Flexible Public Lighting Service’ is nu als aantrekkelijk jaarlijks abonnement beschikbaar voor gemeenten buiten het Liander gebied en/of gemeenten met (deels) eigen OVL voedingspunten. Meer weten?

Beursaanbieding
U kunt nu wel heel makkelijk kennismaken met ons schakelsysteem. Betaal nu €750-, om 6 maanden lang onze dienst uit te proberen.
Meer weten? Bekijk dan hier onze aanbieding.

We kijken er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten op 27-28 september (stand 3.3.57). U kunt zich geheel kosteloos aanmelden via deze link.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s