(Dutch) Team Almere wint Light Challenge 2015

Team Almere wint Light Challenge 2015Gisteren vond de ontknoping plaats van de Light Challenge 2015, de innovatiewedstrijd voor openbare verlichting. Het team Spot van Almere is door de jury als beste beoordeeld en wint daarmee de Light Challenge 2015. Smart Society Services is partner van de Light Challenge en was gekoppeld aan team Almere.

Elf teams namen de Light Challenge 2015 uitdaging aan om een nieuw lichtconcept voor een stadscentrum te ontwerpen. In de competitie tussen negen steden kwam het ontwerp van het team Almere als beste uit de strijd. De opdracht vanuit de gemeente Almere voor de studenten was het maken van een lichtplan om het leef/werkklimaat van de Markt (Almere haven) te verbeteren.

De gemeente Almere onderzoekt of het ontwerp daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden en op welke manier deze geïntegreerd kan worden met FlexOVL waar Gemeente Almere reeds op kleine schaal gebruik van maakt.

Smart Society Services feliciteert Ruben, Nathalie, Marissa en Dustin van harte met deze mooie prestatie!

Meer over de Light Challenge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s