(Dutch) Dag van Verkeer en Mobiliteit 2014

Dag van Verkeer en Mobiliteit 2014Op 27 november 2014 staan wij op de Dag van Verkeer en Mobiliteit 2014, de grootste Nederlandse vakbeurs met lezingen over verkeerstoepassingen en mobiliteitsoplossingen. Registratie is gratis.

Bezoek ons op stand 2.006 in de Expo Houten en maak kennis met FlexOVL, het nieuwe schakelsysteem voor openbare verlichting wat Liander uitrolt in haar verzorgingsgebied. FlexOVL is een eerste toepassing op het Open Smart Grid Platform. Daarnaast is het platform ook inzetbaar voor andere toepassingen in de openbare ruimte zoals verkeer en mobiliteit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s