(Dutch) European Utility Week 2014

EUW_logoWij zijn aanwezig op de European Utility Week die van 4 tot en met 6 november aanstaande wordt gehouden in de Amsterdam RAI. Op hét evenement voor energie- en netwerkbedrijven, met maar liefst 350 exposanten en 300 sprekers, worden ruim 10.000 internationale bezoekers verwacht. Wij zijn aanwezig op stand 4.J46 van onze IT partner CGI.

CGI verzorgt verschillende demo’s van innovatieve oplossingen op het gebied van flexibilisering van de energiemarkt en het optimaliseren van netwerken. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aanstand 4.J46 van CGI voor een demonstratie van FlexOVL, een nieuw schakelsysteem voor openbare verlichting, waarbij gemeenten meer regie en invloed krijgen. FlexOVL is de eerste toepassing van het Open Smart Grid Platform.

Alliander won recent met haar Open Smart Grid Platform, samen met CGI, de ICT Milieu Award voor het meest innovatieve, milieuvriendelijke, duurzame en aansprekende ICT-product.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s