(Dutch) Ontmoet ons tijdens het 15e Nationaal Sustainability Congres

Nationaal Sustainability CongresOp dinsdag 4 november 2014 zijn wij aanwezig op het 15e Nationaal Sustainability Congres, hét duurzaamheidscongres van Nederland. Een bijzondere en feestelijke editie met als dagvoorzitter Rens de Jong en opening door staatssecretaris Wilma Mansveld.

Het thema en programma voor het 15e Nationaal Sustainability Congres is ‘Changing the game with technology’.  “Technologische ontwikkelingen en innovaties hebben veel potentie om de wereld duurzamer te maken. Overal duikt de term ‘smart’ op (bijvoorbeeld in ‘Smart cities’, ‘Smart mobility’ en ‘Smart environment’). Slim met inzet van technologische toepassingen onze ecologische voetafdruk verkleinen.”

Alliander is official ‘Themapartner’ en zal ook de themasessie Wonen, werken en transport over 10 jaar verzorgen. Verschillende innovatieve initiatieven van Alliander, waaronder het Open Smart Grid Platform, zullen tijdens de themasessie presenteren en uw vragen beantwoorden.

Alliander won recent met haar Open Smart Grid Platform, samen met CGI, de ICT Milieu Award voor het meest innovatieve, milieuvriendelijke, duurzame en aansprekende ICT-product.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s