(Dutch) Nominatie ICT Milieu Award 2014

AllianderICT-Milieu Award en CGI zijn met het Open Smart Grid Platform genomineerd voor de ICT Milieu Award 2014. De ICT Milieu Award wordt door ICT Nederland uitgereikt aan de meest innovatieve en aansprekende ICT-toepassing van 2014 op het gebied van energiebesparing, recycling en reductie van grondstoffengebruik.

Het Open Smart Grid Platform is een generiek, open, veilig en schaalbaar IoT platform waarmee klanten middels (web)applicaties op een eenvoudige wijze slimme objecten kunnen monitoren en besturen. De eerste toepassing op het Open Smart Grid Platform is FlexOVL, een nieuw en flexibel schakelsysteem voor openbare verlichting dat netbeheerder Liander gaat uitrollen in haar verzorgingsgebied.

Lees meer over de nominatie in de bekendmaking van ICT Milieu.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s