(Dutch) Liander OVL dagen 2013

Gelderland Oost (Doetinchem)Afgelopen week waren wij te gast op de Liander OVL dagen. In de verschillende Liander regio’s waren OVL beheerders van de verschillende gemeenten te gast om bijgepraat te worden over de procesverbeteringen rondom Openbare Verlichting, met name het storingsproces.

Tijdens onze afsluitende presentatie vertelden wij over onze ‘smart society’ visie, de rol van Openbare Verlichting in de openbare ruimte en de voortgang van ons FlexOVL project. Gemeenten en provincies kunnen nu zèlf schakelen en dimmen en zijn daarbij ook niet afhankelijk van één bepaalde leverancier.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s