(Dutch) Spectrum Symposium Openbare Verlichting 2013

Afgelopen donderdag waren wij aanwezig op Symposium Openbare Verlichting 2013, georganiseerd door Spectrum Advies. Dit symposium is hét platvorm voor inspiratie en discussie op het gebied van openbare verlichting. Verschillende organisaties uit de OVL markt toonden hun oplossingen en noviteiten.DSCF3433

Alliander was herkenbaar aanwezig en bezoekers konden zich laten bijpraten over de ontwikkeling van het uitfaseren van ‘Toon Frequent’ naar het flexibel schakelen van de openbare verlichting. Onze demo opstelling zoals die in een wijk in Leiden en Amsterdam is uitgetest, trok veel belangstelling. Meer foto’s op ons Flickr account.

Heeft u ons gemist of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s